May 31, 2016

Nyerteseink beszámolója az Árpád-hegyi horgásztóról

Májusi nyereményjátékunk keretén belül nyertesünk másod magával az Árpád-hegyi horgásztó szigetén horgászhatott május utolsó hétvégéjén! A hétvégéről készült beszámoló is.


Pénteken a szerencsi Árpád-hegyi horgásztóra érkeztünk egy nyereményjáték nyerteseiként, amit a Bark.hu szervezett. Gyönyörű környezet és barátságos emberek fogadtak minket.A tó szívében a szigeten foglaltunk állást.
 
Bark.hu Gumicsónakok nyereményjáték  - Árpád-hegyi horgásztó. A szállás
 
Az első hal, amit sikerült kifogni rögtön 8,30 kg töves volt,majd kisebb társai.Rengeteg 2 kg körüli dévért fogtunk. Ahogy melegedett az idő a halak kapókedve sajnos csökkent.
 
Bark.hu Gumicsónakok nyereményjáték  - Árpád-hegyi horgásztó. Egy szép ponty.
 
Bark.hu Gumicsónakok nyereményjáték  - Árpád-hegyi horgásztó. Dévérek
 
De azért egy gyönyörű 4,76 kg-os koiponty is tiszteletét tette nálunk,amit a 8 mm epres popup smokeballal sikerült horogvégre csalni.
 
Bark.hu Gumicsónakok nyereményjáték  - Árpád-hegyi horgásztó. Koi ponty.
 
A tavon az édes ízek domináltak. Nagyon jól éreztük magunkat,köszönjünk még egyszer.
 
Bark.hu Gumicsónakok nyereményjáték  - Árpád-hegyi horgásztó. Naplemente.

 


További hírek:

Sep 2, 2017

VII. BARK.HU Tiszalúci Pergető Kupa 2017.

by Bark Kapitány

A versenyre nevezni 2017. augusztus 28.-án 00:00 órától 2017. szeptember 28.-án 24:00 óráig lehet.

Részletek

May 10, 2016

BARK-kinek? Beszámoló Jakó Lászlótól

by Bark Kapitány

Szenvedélyes pergető horgász vagyok, ezt talán már sokan tudják rólam. Élvezettel járom a vizek partjait, cserkelek, talpalok hosszú órákon és kilométereken át.Aki az én utamat járja, az tudja, milyen kihívás egy patakon, kisebb folyón a szemközti fák ágai alá hinteni a csalit, hogy kicsalogassuk az alant rejtőző domolykót, csukát, vagy harcsát.

Részletek

Apr 10, 2016

Új modellel bővült a BST csapat flottája!

by Bark Kapitány

Az elmúlt évben, köszönhetően a BARK BT 310 típusú gumicsónaknak sok új horgászkalandban volt részünk. A kíváncsiság hajtott minket kipróbálni egy másik modellt is.

Részletek

Feb 1, 2016

Erdei P. (BST) beszámolója első BARK-os horgászatáról

by Bark Kapitány

Az elmúlt évekhez hasonlóan a hidegvízi süllőzés mellett néhány alkalmat a harcsák megtalálására és megfogására szánunk. Ezek a horgászatok főleg arról szóltak, hogy a kikötőben lévő fa csónakkal és a rajta található 5 LE motorral 1-2 órát csónakáztunk nem kifejezetten kellemes időben a kiszemelt helyhez, melyek általában mély gödrök vagy meredek kövezések voltak. Ezek a hosszú utak sajnos az amúgy is szűkös, horgászatra szánt időnkből vett el értékes órákat.

Részletek