Feb 1, 2016

Erdei P. (BST) beszámolója első BARK-os horgászatáról

Az elmúlt évekhez hasonlóan a hidegvízi süllőzés mellett néhány alkalmat a harcsák megtalálására és megfogására szánunk. Ezek a horgászatok főleg arról szóltak, hogy a kikötőben lévő fa csónakkal és a rajta található 5 LE motorral 1-2 órát csónakáztunk nem kifejezetten kellemes időben a kiszemelt helyhez, melyek általában mély gödrök vagy meredek kövezések voltak. Ezek a hosszú utak sajnos az amúgy is szűkös, horgászatra szánt időnkből vett el értékes órákat.


Ilyen és ehhez hasonló helyeket kerestünk!

Ilyen és ehhez hasonló helyeket kerestünk!

Így jött a gondolat, hogy vásároljunk gumicsónakot, amely árban és mobilitásban is a legjobb megoldásnak tűnt. Hamar rátaláltunk a BARK.hu oldalra ahol kedvező árak és a csónakokról szóló pozitív visszajelzések sokaságával találkoztunk. A gumicsónak kiválasztása után felvettük a kapcsolatot a BARK hivatalos magyarországi forgalmazójával, Fülöp Norberttel, aki hosszú beszélgetésünk alatt minden (kezdő gumicsónak tulajdonosoktól várható) kérdésünkre készségesen válaszolt. A megbeszélés után két nappal megérkezett házhoz a BARK BT-310 gumicsónak.A számlázás és a garancia levél (ami 3 éves gyártói garanciát jelent) átvétele után hamarosan a vízparton voltunk az új szerzeménnyel.

Kicsomagolás!

A csónak kicsomagolása után 15 perccel felfújva, menetkészen lebegett a vízen. Mivela csónakot  az ajánlás alapján felfújva tároltuk és tetőcsomagtartón szállítottuk, így a kiválasztott helyszínen percek alatt vízre tudtuk tenni, ezzel megszűnt a hosszú órákig tartó csónakázás.

Ne a csónakázásra menjen el az idő!

Párosan!

Még forog!

A BARK gumicsónaknak köszönhetően új lehetőségek és partról eddig elérhetetlen helyeket is sikeresen meghorgászhattunk, melyről egy későbbi cikkben beszámolunk…

Ezt soha ne felejtsétek el… :)

Szerző:  Erdei P. (BST)


További hírek:

Sep 2, 2017

VII. BARK.HU Tiszalúci Pergető Kupa 2017.

by Bark Kapitány

A versenyre nevezni 2017. augusztus 28.-án 00:00 órától 2017. szeptember 28.-án 24:00 óráig lehet.

Részletek

May 31, 2016

Nyerteseink beszámolója az Árpád-hegyi horgásztóról

by Bark Kapitány

Májusi nyereményjátékunk keretén belül nyertesünk másod magával az Árpád-hegyi horgásztó szigetén horgászhatott május utolsó hétvégéjén! A hétvégéről készült beszámoló is.

Részletek

May 10, 2016

BARK-kinek? Beszámoló Jakó Lászlótól

by Bark Kapitány

Szenvedélyes pergető horgász vagyok, ezt talán már sokan tudják rólam. Élvezettel járom a vizek partjait, cserkelek, talpalok hosszú órákon és kilométereken át.Aki az én utamat járja, az tudja, milyen kihívás egy patakon, kisebb folyón a szemközti fák ágai alá hinteni a csalit, hogy kicsalogassuk az alant rejtőző domolykót, csukát, vagy harcsát.

Részletek

Apr 10, 2016

Új modellel bővült a BST csapat flottája!

by Bark Kapitány

Az elmúlt évben, köszönhetően a BARK BT 310 típusú gumicsónaknak sok új horgászkalandban volt részünk. A kíváncsiság hajtott minket kipróbálni egy másik modellt is.

Részletek