Apr 10, 2016

Új modellel bővült a BST csapat flottája!

Az elmúlt évben, köszönhetően a BARK BT 310 típusú gumicsónaknak sok új horgászkalandban volt részünk. A kíváncsiság hajtott minket kipróbálni egy másik modellt is.


A választásunk egy „S” típusjelzésű csónakra esett. A közös munka eredményeként kialakult barátságunknak köszönhetően F. Norbival történő egyeztetés után kölcsön kaptunk egy BARK BT 330 S gumicsónakot.
 
Na tapossuk! (a pumpát!)
 
A próba helyszíne az elő Tisza,annak is Tiszadob település melletti szakaszán került sor. A csónak összeszerelése a plusz felfújható „kiel” ellenére sem tartott tovább 10 percnél, hamar vízen lebegett a csónak.
 
Útra kész! Lássuk,hogy megy?!
 
 
Sporthorgász! Nagyon siet! :)
 
Vagány fekete színe valamint a sportos külsőt kölcsönző felfújt „kiel” hamar szimpatikussá tette ezt a modellt számunkra. A próbaút illetve (mert miért ne) horgászattal összekötött tesztkör nagyon jól sikerült. Sebessége a BT-s modellel szemben (5 LE csónakmotorral) kiemelkedő.
 
A csónakba pakolt pergető felszerelés hosszú ideig a botzsákban pihent, elhúzódott a tesztelés, az új élmény miatt.
 
Azért pergettünk is...
 
Ez a modell már 20 Le-ig. motorizálható valamint 420 kilóig terhelhető stabil és gyors. A próbaút olyan jól sikerült és annyira meggyőző volt,hogy a csónak már nem foglalta a helyet Norbi kocsijában,hazafelé már a mi autónk csomagtartójában utazott tovább, így ez a modell is bekerült a BST csapat repertoárjába. 
 
Írta: BST 
 

További hírek:

Sep 2, 2017

VII. BARK.HU Tiszalúci Pergető Kupa 2017.

by Bark Kapitány

A versenyre nevezni 2017. augusztus 28.-án 00:00 órától 2017. szeptember 28.-án 24:00 óráig lehet.

Részletek

May 31, 2016

Nyerteseink beszámolója az Árpád-hegyi horgásztóról

by Bark Kapitány

Májusi nyereményjátékunk keretén belül nyertesünk másod magával az Árpád-hegyi horgásztó szigetén horgászhatott május utolsó hétvégéjén! A hétvégéről készült beszámoló is.

Részletek

May 10, 2016

BARK-kinek? Beszámoló Jakó Lászlótól

by Bark Kapitány

Szenvedélyes pergető horgász vagyok, ezt talán már sokan tudják rólam. Élvezettel járom a vizek partjait, cserkelek, talpalok hosszú órákon és kilométereken át.Aki az én utamat járja, az tudja, milyen kihívás egy patakon, kisebb folyón a szemközti fák ágai alá hinteni a csalit, hogy kicsalogassuk az alant rejtőző domolykót, csukát, vagy harcsát.

Részletek

Feb 1, 2016

Erdei P. (BST) beszámolója első BARK-os horgászatáról

by Bark Kapitány

Az elmúlt évekhez hasonlóan a hidegvízi süllőzés mellett néhány alkalmat a harcsák megtalálására és megfogására szánunk. Ezek a horgászatok főleg arról szóltak, hogy a kikötőben lévő fa csónakkal és a rajta található 5 LE motorral 1-2 órát csónakáztunk nem kifejezetten kellemes időben a kiszemelt helyhez, melyek általában mély gödrök vagy meredek kövezések voltak. Ezek a hosszú utak sajnos az amúgy is szűkös, horgászatra szánt időnkből vett el értékes órákat.

Részletek