Gumicsónak vásárlását tervezed? Segítünk a választásban!

 

Bark.hu - Gumicsónakok,Bark Kapitány

Fülöp Norbert vagyok, csapatommal 2014-től forgalmazunk BARK felfújható gumicsónakokat.

FONTOS!!! Oldalunk nem összekeverendő más oldalakkal! A bark.hu a BARK szerződött Magyarországi partnere! Viszonteladóink illetve támogatóink listáját weboldalunk Partnerek menüpontjában folyamatosan frissítjük!

A következő pár sorban szeretném megosztani eddigi tapasztalatainkat, amiket tesztelések során, illetve vásárlóktól hallottunk. A legjobban kelendő modellek miértjeit gyűjtjük itt össze.
 

Kezdjük a legkisebbekkel, például B 210CN. Kicsik, de mégis hatalmas örömet szereznek tulajdonosaiknak. Legkisebb elektromos motorral szerelhető gumicsónak, ami kb. 5 perc alatt összeszerelhető és vízre tehető! Könnyen tisztán tartható, hord táskájába kényelmesen visszahelyezhető. Ára nagyon kedvező, etetésre, behordásra használják. Iván Róbert teszthorgászunk is ilyet használ!
 

Bark.hu - Gumicsónakok, BARK-B210CN

Ha viszont több időt töltünk csónakban és garázsunk mennyezetén felfújt állapotban tudjuk tárolni, bátran mehetünk B 250 irányába, esetleg felfelé.
 

Bark.hu - Gumicsónakok, Iván Róbert teszthorgász

Árban nem túl nagyot ugorva, de méretileg és formailag a legnagyobb számban BARK BT 270/310 felfújható gumicsónak talált talán gazdára. Fartükrös kialakítása miatt már kisebb benzines motort szerelhetünk rá. Lamellás padlózata 2 személy biztonságos vízre jutását könnyíti meg. Pergetésre 1 fő kényelmes kikapcsolódását biztosítja. Ezen modellek padlózata ne tévesszen meg senkit, azért mert lamellás teljesen biztonságosan fel lehet benne állni. Interneten hirdetett, utángyártott merevpadló vásárlása nem ajánlott! 290 mérettől gyári merevpadló rendelhető hozzá. Horgászás céljából elektromos motorral szerelve ebben a kategóriában mindenki megtalálhatja BARK gumicsónakját. Majd itt a király kategória! BT 290s-től indulva BT 450s-ig! Horgászok, edzőtáborok, tengeren kikapcsolódni vágyók kategóriája. Mi eddig 290s-t teszteltünk 6le motorral.
 

Bark.hu - Gumicsónakok BARK-BT270

Bark.hu - Gumicsónakok BARK-BT290S

Szó szerint felemelő érzés! Ezekhez a modellekhez ajánlatos mentőmellényt viselni! A bark.hu igyekszik minél több információval ellátni az ide látogatókat. Galériánkat folyamatosan frissítjük saját, illetve beküldött képekkel! Bark Magyarország facebook oldalunkon pedig a legfrissebb velünk kapcsolatos információkat tesszük közzé!
 
 

Bark.hu - Gumicsónakok Horgászverseny támogató

Amit a BARK gumicsónakokról tudni érdemes:MEGFELELŐ TERVEZÉS

A BARK teljes mértékben meg felel a nemzetközi szabványoknak (melynek figyelembevétele alapvető és igyekszik az felülmúlni)  követi az újításokat a gyártás során!

Ez az alapja a BARK felfújható gumicsónakok anyagának!

Az anyagtervezés illetve fejlesztések egy speciális számítógépes programmal készülnek, amelyek lehetővé teszik többek között hogy szimulálják a BARK viselkedését különböző helyzetekben! Ebben a szakaszban választják ki a legjobb desing-t is a csónaknak!

Ezek után egy sor tesztelés következik!

Így született  pl. az emelt hegyes orr kivitel, ami javítja a vezetési minőséget, könnyebben használható hullámzó vízben és nem utolsó sorban nagyobb sebességet tudunk el érni vele mint sima orrú változattal! Ebben a sorozatban (BARK BN) a felfújható gumicsónakok sebességi értéke meghaladja az abszolút többséget, reakciója már közeledik a kisebb sport hajókéhoz!

Beszélhetünk akár a nagyobb gyűrű átmérő előnyeiről! Összehasonlítva a más gyártók standard átmérővel rendelkező ugyan olyan hosszúságú gumicsónakokkal! A BARK felfújható gumicsónakoknak nagyobb a felhajtóereje és stabilitása! Nagyon fontos a hogy a BARK gumicsónakok minimum 2 légkamrával vannak el látva! A biztonsági előírásoknak megfelelően úgy hogy ha az egyik légkamra meghibásodik a másikkal még akkor is partot tudjunk érni!

A BARK gumicsónakok minden esetben könnyen szerelhető merev padlóval vannak el látva! Minden típus padlókialakítása rengeteg próbát és tesztelést követően lett véglegesítve! A merve padló rögzítését kétrétegű nagy anyagsűrűségű szövet teszi lehetővé!

Egyes típusokban eltolható ülés található! Ezt a technológiát a vitorlás hajógyártásból kölcsönözték!

A BARK felfújható gumicsónak anyaga PVC! A csónak pontos és hosszú élettartama érdekében forró ragasztó használatával tökéletesítik az illesztéseket!

A gumicsónakok típusonként eltérhető PVC anyagsűrűséggel készülhetnek (800-1100g/m2)  Ennek optimális kiválasztását a tervezők határozzák meg!

KÉZIMUNKA

Bár sok folyamat automatizálható a tapasztalat (saját és nemzetközi) azt mutatja hogy a szakképzett fizikai munka segíti elérni a legmagasabb minőséget!

TÖBBSZINTŰ MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Szigorú belső ellenőrzés a gyártás folyamat minden egyes szakaszában! Például a kamrákat a gyártás és összeillesztés folyamatában 4 alkalommal is ellenőrzik! Egy alaklommal a névleges üzemi nyomás 3 szorosán tesztelik! Csak ezek után kerül összeszerelésre a csónak!

A mérnöki tervezés, precíz összeszerelés, szigorú minőség ellenőrzés után a csónak 3ÉV garanciával kerül a piacra!
A BARK GUMICSÓNAKOK TÖRTÉNELME:

A termék Dnepropetrovsk városból indult útjára! Azóta Spanyolországtól Oroszországig Moldovától Hollandiáig szolgálja a vízi sport kedvelőit! 
 
A felhasználók 78% azt mondja a felfújható BARK csónak meghaladta a várakozásokat!
Értékelje Ön is mostantól Magyarországon! Itt.
 
 
1990-ben kezdték el tervezni a csónakot! Fontos cél volt a megbízhatóság, olcsóság és praktikusság!
 
1998-ban el indult a kisüzemi termelés! 4 modell 60nm üzem 10 alkalmazott!
 
2001. Védjegy alá jegyzik az anyagot. Termelési területe 1000m2 60 dolgozó  10 modell hajók. Az első kiállítás Lengyelországban, Németországban, Hollandiában és Franciaországban.  
 
2013. Komplett Frissítés felállás. A boltokban a 3500m2 170 alkalmazott készíti a  41 modellből álló palettát! Fejlesztés folytatódik ...
 
2014 A BARK Magyarországon is elérhető!